Corona info

Corona informatie

Vanaf zaterdag 5 juni worden de corona maatregelen weer versoepeld. Daar zijn we erg blij mee. De volgende wijzigingen vinden plaats:

  • Jeugdteams t/m 018 mogen weer wedstrijden spelen tegen andere verenigingen. Als Venlosche Boys hebben we onze jeugdteams ingeschreven voor de regiocup. Zoals het er nu uitziet wordt deze gespeeld van zaterdag 5 juni t/m zaterdag 26 juni. Het programma zal begin komende week bekend worden. Mogelijk zal het programma enige flexibiliteit van ons allen vragen. We vragen hiervoor jullie begrip. We zijn vooral blij dat er weer wedstrijden gespeeld mogen worden!
  • Spelers vanaf 18 jaar mogen ook weer in groepsverband voetballen zonder 1,5 m afstand. Wedstrijden tegen andere teams van Venlosche Boys zijn weer toegestaan. Nog niet tegen andere verenigingen.
  • De kleedlokalen zijn weer geopend. De indeling hiervan voor trainingen wordt snel gedeeld.
  • Toeschouwers zijn helaas nog altijd niet toegestaan op het sportcomplex. jeugdspelers dienen nog altijd zelfstandig te komen of te worden afgezet bij de ingangen van ons sportcomplex.
  • De kantine mag weer open. Deze is alleen toegankelijk voor spelers, begeleiding en officials. Registratie bij binnenkomst is verplicht. Net als het zitten aan een tafel. Toeschouwers zijn nog niet in de kantine welkom. We communiceren snel de openingstijden van de kantine. Houd je aan de afspraken die gelden in de kantine m.b.t. maximale aantallen per ruimte en per tafel.
  • Vanaf 13 jaar geldt in alle binnenruimtes een mondkapjesplicht. Dit geldt bij Venlosche Boys dus in de kleedlokalen en kantine. Indien je in de kantine aan een tafel zit mag het mondkapje af.
  • De komende weken zijn we ook weer te gast bij andere clubs uit de regio. Hou jullie daar aub ook aan alle corona maatregelen!

We rekenen op jullie medewerking! Weer een stapje dichter bij gewoon....

Bestuur Venlosche Boys

Voor de meest actuele maatregelen met betrekking tot het voetbal verwijzen wij jullie graag naar de laatste protocollen van de KNVB.


Protocol Verantwoord Sporten KNVB


Coronaprotocol kantine

De kantine is vanaf zaterdag 5 juni iedere zaterdag geopend

Download coronaprotocol kantine

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!