Accomodatie

Commissie Materiaal en Accommodatie (MATAC)


Heb je vragen en/of opmerkingen? Neem contact op met de MATAC!
Mail: matac@venloscheboys.nl

De Venlosche Boys heeft een prachtig Sportpark, het is een gezamenlijke verantwoordelijkheid om het schoon en netjes te houden. Lever bijvoorbeeld de kleedkamers geveegd en schoon op. Ook de teams die na jullie komen hebben recht op een schoon kleedlokaal.

De MATAC verzorgt het onderhoud aan de velden en de accommodaties. Ook zijn ze verantwoordelijk voor de materialen. Ben zuinig op de materialen die je tot je beschikking krijgt. Tel elke keer de ballen en zorg dat alle materialen terug gezet worden waar ze horen te staan.

Sleutelbeleid

Om onze organisatie verder te professionaliseren zijn we met Firma Bartels Sloten tot een overeenstemming kunnen komen omtrent het sleutelbeleid bij de Venlosche Boys. Trainers leiders die een sleutel nodig hebben kunnen aanvragen bij John Jacobs (matac@venloscheboys.nl). Tegen betaling van € 10,00 ontvang je dan een sleutel. Deze borg krijg je terug als je deze sleutel weer bij hem inlevert.

Heb je zin om lekker in het groen en buitenlucht te werken en te zorgen dat onze accommodatie er perfect bij ligt?

Meld je dan aan. Al heb je maar 1 ochtend in de week tijd! Je bent van harte welkom. De matac is op maandag, dinsdag en donderdag van 8-12 uur op het sportpark te vinden. Kom gerust eens kijken!
Aanmelden kan via: matac@venloscheboys.nl.

Leden Commissie Materiaal en Accommodatie:

Gé van Oijen
Fred Jacobs
Ger Josten
Sef Maaskant
Ben Lucker

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!