Platinum partner Topzorg Groenveld stelt zich voor! - Venlosche Boys

Platinum partner Topzorg Groenveld stelt zich voor!

20 december 2021 19:15


Met trots hebben we eerder bekend gemaakt dat we vanaf dit seizoen met 9 platinum partners overeenstemming hebben bereikt om de komende 4 jaar het hoofdsponsorschap van Venlosche Boys op zich te nemen. Een uniek partnership dat niet puur uit sponsoring bestaat maar waarbij wij een drietal maatschappelijke thema’s hebben gekozen waar we de komende 4 jaar volop op gaan inzetten. De komende tijd zullen onze 9 platinum partners zich voorstellen. Vandaag is het woord aan Ruud Meijers van Topzorg Groenveld.

  • Wie ben je/van welk bedrijf?

Mijn naam is Ruud Meijers en ik ben eigenaar van Topzorg Groenveld in Venlo. Sinds dit seizoen zijn we als Topzorg Groenveld toegetreden tot het sponsornetwerk van de Venlosche Boys. Als medisch partner begeleiden we de selectie bij blessureleed. Voor alle clubleden houden we een inloopspreekuur op de maandagavond na het voetbalweekend tussen 19.00 en 20.00 uur op onze locatie “onder aan de berg” bij Medisch Centrum Groenveld.

  • Waarom ben je platinum partner van Venlosche Boys geworden?

Als Platinum partner van Venlosche Boys ondersteunen we de drie thema’s; Gezondheid, Veiligheid en Duurzaamheid van harte.  De thema’s “Gezondheid” en “Duurzaamheid” staan binnen Topzorg Groenveld voor ons zelfs elke dag centraal. We begeleiden / behandelen mensen met allerlei gezondheidsklachten in het weer duurzaam kunnen meedoen in het leven!

  • Wat doe je zelf op het gebied van gezondheid/veiligheid/duurzaamheid en wat zou je nog willen bereiken?

Topzorg Groenveld, voorheen fysiotherapie Groenveld, is naast fysiotherapie ook gespecialiseerd in het re-integreren van mensen met langdurige gezondheidsklachten. We kijken daarbij breder naar gezondheid. We vinden dat ‘gezond zijn’ meer moet zijn dan alleen het verdwijnen van een klacht. Je gezond voelen staat wat ons betreft gelijk aan betekenisvolle en duurzame participatie. Als iemand in staat is om (al dan niet met een blijvende beperking) mee te doen aan het leven op een manier die voor hem/haar levensgeluk oplevert, dan noemen wij dat ‘gezond’ of dit nu op het werk, thuis of op het voetbalveld is. Met een op maat gemaakt plan werken onze fysiotherapeuten, psychologen en fysiek trainers aan dit doel. We hebben de ambitie om vanuit deze visie nog meer van betekenis te kunnen zijn voor de inwoners van Venlo en voor de bedrijven/instellingen in onze regio.

  • Wat wil je eventueel verder nog kwijt/wat wil je onze leden nog meegeven?

Sinds dit jaar is Topzorg Groenveld ook een erkende GGZ instelling. Dus ook voor mentale begeleiding kun je bij ons terecht.

We werken klantgericht en kennen geen wachttijden!

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!