Topzorg Groenveld nieuwe medische partner van de Boys - Venlosche Boys

Topzorg Groenveld nieuwe medische partner van de Boys

20 augustus 2020 14:30


Vanaf het komende seizoen neemt Topzorg Groenveld het stokje over van Funqtio als medisch partner bij de Venlosche Boys. Topzorg Groenveld is een gezondheidscentrum waar je terecht kunt voor fysiotherapie en mentale hulp. Verder is Topzorg Groenveld gespecialiseerd in re-integratie zorg. Topzorg Groenveld is gevestigd ‘onder aan de berg’ bij het medisch centrum Groenveld.

“Ik ben heel blij om als Topzorg Groenveld vanaf dit seizoen bij te mogen dragen aan de medische ondersteuning voor de leden van de Boys. Ik heb jaren met veel plezier in het veld gestaan op de Alde Wielerbaan en vind het mooi om nu ook naast het veld, samen met ons medisch team, van betekenis te mogen zijn voor de club. We zijn gewend om cliënten die kampen met gezondheidsklachten zo snel mogelijk en zo goed mogelijk weer terug te laten keren in hun dagelijkse functioneren. Onderdeel van Topzorg Groenveld is de “werk & gezondheid” dienstverlening waar we ons specifiek richten op de duurzame re-integratie van medewerkers van bedrijven waar we mee samenwerken. Vanuit die visie willen we nu ook bijdragen aan het fit houden en het zo snel mogelijk weer fit krijgen van de voetballers van de Venlosche Boys” aldus Ruud Meijers, mede-eigenaar Topzorg Groenveld en al jarenlang actief lid van de Venlosche Boys. "We zijn trots met Topzorg Groenveld als medisch partner en op de ondersteuning die ze onze leden kan bieden. We kijken uit naar een fijne en gezonde samenwerking," aldus Joris Verweij, bestuurslid Venlosche Boys. 

Voor al onze leden zal er elke maandag (na het sportweekend) een inloopspreekuur op locatie bij Topzorg Groenveld zijn van 19.00 uur tot 20.00 uur. Verder zal de sportfysiotherapeut van Topzorg Groenveld op de dinsdagen aanwezig zijn voor de selectie en zal er via Topzorg Groenveld een verzorger voor de selectie komen. 

Na een jarenlange succesvolle samenwerking met Funqtio hebben we in goed overleg besloten de samenwerking op medisch vlak over te zetten naar Topzorg Groenveld. “We zijn als Funqtio ontzettend trots op de bijdrage die we de afgelopen jaren geleverd hebben bij de Venlosche Boys. Met name de promotie naar de 1e klasse was een mooi hoogtepunt tijdens onze samenwerking waar onze collega's intensief hun bijdrage geleverd hebben. We hebben Venlosche Boys leren kennen als een zeer nette en symphatieke vereniging met een gezonde sportieve ambitie die perfect bij Funqtio past. Vandaar dat we ook graag als sponsor verbonden blijven bij de Boys” aldus Jeroen Hutjens en Rob Peters, eigenaren van Funqtio.  “Funqtio heeft ons uitstekend ondersteund de afgelopen jaren en de samenwerking hebben we allemaal als heel prettig ervaren. Mede hierdoor heeft Funqtio ook besloten om als sponsor verbonden te blijven aan de Boys. We willen Funqtio bedanken voor de samenwerking tot op heden en zijn verheugd dat de samenwerking in een andere vorm gecontinueerd gaat worden" aldus Joris Verweij.

Foto_Topzorg.jpg

Op de foto van links naar rechts: Joris Verweij – bestuurslid Venlosche Boys, Marcel Minten – fysiotherapeut Topzorg Groenveld, Ruud Meijers – mede-eigenaar Topzorg Groenveld)

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!